top of page

CINE SINTEM....

Sala de sport unde profesionalismul, experiența și curtoazie sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a garanta o mare de wellness formă.

Datorită prezența constantă a instructori calificați în diferite discipline a propus, iar cele mai recente informații despre Centrul, puteți urmări personalizate tabele de formare și au o pregătire specifică pentru sportul de interesul dumneavoastră.

Un personal amabil și atent face Gym NOAH nu doar un loc pentru a avea grijă de corpul tău și rămâne sănătos, dar, de asemenea un mediu distractiv pentru a vă relaxa și de a face noi cunoștințe.

SANATATEA TA ESTE MISIUNEA NOASTRA ..Sala de sport NOAH este un centru multifuncțional dedicat bunăstarea voastră, nu doar o sală de gimnastică, unde vă menține în formă pe tot parcursul anului, dar, de asemenea un spațiu pentru a îmbunătăți aspectul fizic, frumusete si estetica ta, eliberare de stresul acumulat în timpul zilei,intarirea organismului, pentru a primi sfaturi despre nutriție adecvată, grija pentru sanatatea ta si sa se simta sanatos la toate vârstele.

FORMA FIZICA

O viață de zi cu zi mai bună, fără efort excesiv: singurul ingredient care lipsește este determinarea și convingere pentru a începe o altă aventură, cea cu corpul  vostru.Și acest lucru este exact misiunea noastră: de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru fiecare persoană, ajutându-vă să găsiți bunăstarea și echilibrul perfect între corp și minte. Toate într-o distracție, plăcut și confortabil, cu o varietate unică de cursuri și activități.

BENEFICII

Sportul este mișcare, sănătate, energie, ingrijire corporala si pasiune. Și "plăcerea de a asculta-ti corpul și fluxul de energie. Sportul este o condiție prealabilă esențială pentru îmbunătățirea calității vieții și la o mai bună față provocărilor vieții de zi cu zi.

Practicarea în mod regulat al sportului înseamnă:

  1. reîncărcare de vitalitate;

  2. menține greutatea ideala;

  3. sporeste frumusetea ta;

  4. plăcere fizică;

  5. îmbunătățirea performanței;

  6. incetinirea procesului natural de imbatranire;

  7. ajuta la reabilitare;

  8. intarirea organismului.

 

bottom of page