top of page

OBIECTIVE ....

Antrenament în sala de gimnastică constă  în principal efectuarea exercițiilor specifice, folosind greutăți și mașini, combinate cu exerciții de greutate corporală. Pentru a obține rezultatele precise, este esențial să urmeze un program real, și să iei în considerare faptul că este nevoie de timp, efort, și, de asemenea, perseverență. Decide care sunt obiectivele care trebuie atinse, este foarte important să urmați un antrenament cuprinzătoar și eficace.

Un alt aspect foarte important pentru cei care decid să antreneze în sala de gimnastică, este fără îndoială puterea, care ajută, nu numai în realizarea obiectivelor, dar, de asemenea, pentru a imbunatati sanatatea noastra. Amestecarea efortuli la sala cu sportul, cu unele sacrifici la masă, rezultatele vor fi semnificative și de durată.

         

                 Sfaturi de urmat

 

Antrenament în sala de sport este de a avea gradul de conștientizare a programului care urmează și, de asemenea, rezultatele care trebuie obținute.Sala de sport este întotdeauna asociat cu un regim alimentar sănătos, corectă și adecvată la nevoile noastre, pentru a permite trupurile noastre de a recupera energia utilizată și de a îmbunătăți realizările vizibile. Fiecare dintre aceste aspecte are o influență considerabilă asupra atingerea rezultatelor dorite.

           

                   Exerciții de bază

 

Exercițiile de bază permit activitatea a două sau mai multe articulații. Condiționarea  muschilor este generală, iar oboseala corpului este generală. Este nevoie de o mare  coordonare în realizarea acestor exerciții.

          

                Exerciții complementare

 

Exercițiile complementare da naștere la o contracție semnificativă musculară și o extindere mai mare a mușchilor; se numesc exerciții comune unice. Aceste exerciții sunt izolarea unui singur grup de mușchi, există o oboseală specifică mai mare. Nu este nevoie de o mare coordonare, deoarece sunt exercitii simple, care servesc în principal pentru a modela un grup specific de muschi.

              Antrenament

Antrenament în sala de sport este o activitate care a avut loc în mod corect și în urma unui program specific poate aduce rezultate foarte satisfăcătoare.

Activitatea de formare constă din două părți:

  •  exercițiile efectuate cu greutăți și mașini

Activitatea -greutate corporală

Preparatul necesită în primul rând definirea a ceea ce sunt obiectivele care trebuie atinse în funcție de nevoile dumneavoastră.

Instruirea poate fi într-adevăr realizate cu ideea de:

slăbi,cresterea masei musculare corecta o diformismo, modelarea corpului si muschii

Dincolo de ceea ce a stabilit obiectivele, mersul la sala de sport înseamnă solicitarea și îmbunătățirea diverselor părți ale corpului, cum ar fi:

  • piept

  • dorsal

  • mâini

  • abdomen

  • picioare

  • spate 

 

Exercițiile sunt împărțite în:

  • exerciții de bază

  • exerciții complementare

 

          Stretching

 

La finalul sesiunii de instruire, va fi necesar să se dedice 10-15 minute pentru intinderea muschilor stimulate. Această practică va evita contracturi denigratoare și va avea mereu muschii flexibil și gata pentru a efectua exercițiile cu amplitudinea maximă posibilă, de asemenea, compensarea pentru situații de dezechilibru postural efect de scurtare musculare.

Întinzându-se ajută recuperare musculara si amelioreaza durerea dupa antrenament.

bottom of page