top of page

SALA DE FORTA

Tonifiere și cresterea masei musculare:

 

Mission Possible!  

16.jpg

Bodybuilding:

Disciplina Globala, construcție armonioasă a structurii fizice și bunăstarea generală, cu utilizarea de greutăți și mașini de rezistență. 

De ce oamenii aleg sala de forță?

 

Pentru tonifiere, body-building, preparati atletice ca fotbal, ciclism, presciistica, etc. Pentru programele de pierdere in greutate, pentru cei care se simt supraponderali, pentru cei care doresc să întârzie efectele inevitabile ale imbatranirii, pentru cei care trebuie să lupte cu probleme metabolic cum ar fi hipertensiunea, diabetul, obezitatea, etc. pentru cei care doresc pentru a preveni sau trata durerile de spate, pentru cei care au nevoie de reabilitare dupa traume și post intervenție.

Card

 

Un memento pentru antrenament personal, cu explicarea exerciții care urmează să fie efectuate, seria, recuperare repetate. Acesta este actualizat de fiecare dată când a atins nivelul de pregătire indicate. Evenimentele sunt organizate de către personalul de la recepție.

Stretching

 

 

O activitate care reduce tensiunea musculara, mai ales dupa exercitii. Implică menținerea pozițiilor specifice ale membrelor și corpului, pentru un minim de 20 de min., crește flexibilitatea, mărește capacitatea de mișcare.

Antrenamentul

 

Exercițiile de pregătire în care se propun mai multe grupe musculare conectate împreună  și cu diferite niveluri de intensitate.

Calitatea exercițiilor vor sta la baza acestor lecții și, prin aceasta, va fi capabil de a îmbunătăți gradul de conștientizare cu privire fizic, precum și un corp tonifiat și bine definit.

Lecțiile mereu ghidate de diferite ritmuri muzicale, va fi diversificată prin utilizarea diferitelor instrumente.

17.jpg
18.jpg
bottom of page