top of page

MEDIERE SI CONSILIERE DEZVOLTARE PERSONALA

Ce știi să faci cel mai bine și ce-ți place să faci?

 Răspunsurile te vor ajută să identifici calitățile de care dispui.

 Omul trebuie să-și identifice aspirațiile și abilitățile sau capacitățile, iar prin evaluare și consiliere să înțeleagă care sunt eforturile necesare sau cerințele de pregătire și dezvoltare.

 

 Un program de consiliere și orientare profesională are următoarele beneficii: • pe baza aptitudinilor și abilităților pe care le dețineți, vă oferă alternative viabile pentru alegerea carierei, pentru o schimbare în carieră sau în profesie; • vă oferă suport în perioada în care sunteți în căutarea unui nou statut la locul de muncă, în procesul de calificare și recalificare profesională.

 

 Te vom ajuta să atingi succesul în carieră, pregătindu-te să faci o schimbare în activitatea profesională pentru a atinge un nivel înalt de performanță.

  Orientarea carierei Omul este propriul său manager, el trebuie să-şi evalueze resursele cu realism, să-şi stabilească obiectivele şi să elaboreze proiecte existenţiale pe termen lung, mediu şi scurt, să se folosească de oportunităţi pentru a atinge scopurile de etapă. Identificarea unor scopuri de succes va determina persoana să acţioneze în consecinţă

bottom of page